2011. november 25., péntek

A lány és a robotja 3.(...)

Clovis Arbuckle számára – aki androidként embernek adta ki magát, hogy a Galaktikus Felderítő Szolgálatnál szolgáljon – az elmúlt hetek igazi tortúrát jelentettek. Parancsnoka és egyedüli társa a Gazella névre hallgató futárhajón, a harminckét éves Galina Barding ugyan kedvére való teremtés volt, de mégis ragaszkodott hozzá, hogy egy szakértő kibernetikus megvizsgálja.
Amikor a Gazella kecsesen földet ért a sűrűn lakott Morioka bolygón, a felderítő-bázis dokkjában Galina azonnal időpontot kért a technikai részleg specialistájától, Kye Irvingtől. A Galinánál kilenc évvel – Clovisnál huszoneggyel – idősebb Kye korábban hacker volt, aki a Felderítő Szolgálattól a korábbinál csak kicsivel törvényesebb életet remélt. Kopaszodott, így idősebbnek látszott a koránál, mocskos overalljában valódi mintapéldánya volt a hangyás felderítő-technikusoknak. Galina, aki az alkalomra kedvenc „felderítő-uniformisát” viselte (feszes zubbonyt, amihez hosszú lábait kiemelő miniszoknyát és magas sarkú pilótacsizmát viselt), határozottan túlöltözöttnek tűnt mellette.

2011. november 18., péntek

A lány és a robotja 2. (...)

Farkával még mindig Galina hüvelyében Clovis elszunnyadt, így az végül kisurrant alóla, kiengedve magából a gyönyört szerző szerszámot. Betakarta egy kék kincstári pokróccal, majd elgondolkodva vigyázta az álmát. Kikapcsolta a szandálját, majd ő maga is elhelyezkedett az alvó férfi mellett. Mikor felébredt, Clovis már ébren volt, szorosan simult a hátához. Fél karjával óvón ölelte át, miközben finoman Galina mellét markolva keményedő mellbimbójával játszott.

2011. november 11., péntek

A lány és a robotja 1.(...)


A Galaktika 3100. évében, mikor kitört a Harmadik Háború a Galaktikus Birodalom és a Külső Világok Koalíciója között, a Galaktikus Felderítő Szolgálatot mozgósították, hogy támogassa a Galaktikus Flottát. Bár a Felderítő Szolgálatnak csupán pár épkézláb hadihajója volt, kopott űrbárkái számos támogató és kísérő feladatot kaptak, amelyhez újoncok tömegei adták az élőanyagot. Galina Barding, a szőke, idén harminckét éves pilóta már tizennégy évet húzott le a szolgálatban és ami még érdekesebb, békeidőben. A helyzet az, hogy a Felderítő Szolgálat mennyország volt azoknak a lázadóknak és egyéni gondolkodásúaknak, akikre a Flottának nincs ideje.

2011. november 4., péntek

A vezér(...)


A sok keresgélés és állásinterjúk véget nem érő sora után, végül Budapesten találtam munkát. Nem rajongtam kimondottan az ötletért, nem igazán kedveltem a nagyvárosi életet, de most nem volt más választásom, így hát felköltöztem a fővárosban. Az első heteket a Pesten élő nagybátyámnál töltöttem. Azt mondta, amíg kialakul valami, amíg találok egy normális lakást, lakhatok nála. Bogaras, cinikus és szőrszálhasogató típus volt, de megfelelt, hogy megengedte ott lakjam, és még fizetnem sem kellett. Egyedül élt, pár évvel azelőtt vált el a feleségétől, és bár csak 48 éves volt, nem volt senkije.


Licitbazár - online aukciós portál