2012. június 29., péntek

A két Cseresznyevirág 1.(...)

A termékenység vidám ünnepén, a szentélyhez vezető parkbeli úton fedeztem fel őket, a nagy hímtag jelkép hordozói között. A hímtag papírmaséból készült, vagy öt méter hosszú volt, átmérője majd méter lehetett. Ők a bal oldalán haladtak, középen. Ugyanolyan apró, rugózó léptekkel mentek, mint a jelképet hordozó többi nő. A jelkép lépteik ütemére ringott a vállukon, kezükkel nem illették, válluk tartotta csupán. Kezüket összefonták mellük alatt - kimonójuk ujja kissé felcsúszott -, jobbjukban a nagy jelkép kicsinyített mását szorongatták. A kicsinyített más éppen akkora volt, mint valami valóságos felmerevedett hímtag. Viaszból csinálták, pontosan utánozta az igazi hímtag alakját, színe sem különbözött az igazi hímtag színétől, végéből azonban kanóc állt ki - a ceremónia végén, a szentély oltárkövére ragasztva meggyújtják majd, áldozati gyertyaként.


2012. június 22., péntek

A G-Pont felfedezése(...)

A lányok a nappaliban tétlenkedtek, Hédi éppen teázott, Cica olvasta a kedvenc regényét és Andi a nyári utazásához, nézegette a prospektusokat. Hédi hirtelen felkapta a fejét.
- Andi, mit írnak a könyveidbe a G-pontról? Én már annyi mindent olvastam, hallottam arról a varázslatos pontról. Feltételezem, hogy aki megismeri annak olyan élményben lesz része, mint még soha.
Andi belelapozva a tankönyvébe elkezdte a tartalomjegyzékben keresni a G betűt. Szemöldökét ráncolva jelezte, meg van a betű, de nem a várt eredményt adta a könyv. 
 - Nem tudom nincs semmi itt az orgazmusról és a maszturbálásról. - mondta miközben arcát enyhe pír öntötte el.
- Valamit múltkor olvastam a Cosmopolitanban erről. Nekem túlságosan is zavaros volt. Valószínű egy nőgyógyász meg tudná mondani milyen is az.
- Azt hiszem - kezdte Cica, miközben levette a szemüvegét és megdörzsölte a szemeit. - Ez egy valóságos részünk - Arcára kiült a ham bekaplak kanári mosoly. - A barátommal, Bandival a múlt nyáron véletlenül megtaláltuk ezt a pontomat és mit ne mondjak, szenzációs élményeink voltak. - fejezte be Cica.
A másik két lány feszült figyelemmel és csodálattal nézte Cicát. Hédi törte még az ámulat csendjét. - Rendben, ne csigázd tovább a kíváncsiságunkat! Mesélj, milyen élményekben volt részetek? 

2012. június 15., péntek

A frigid feleség (...)

5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka. Később ez is elmaradt. Vagy korán ment lefeküdni, vagy későig nézte a TV-t. Ma az első változat volt napirenden. Én néztem mérgesen a TV-t, amikor csöngött a telefon. A nővére jelentkezett, a sógornőm.
Közölte hogy férje megint hosszabb üzleti útra ment, és javasolt valamiféle összejövetelt, a magány elűzésére. Jeleztem, hogy húga már mélyen alszik, mikor felvetette a kérdést. "Mi lenne. ha te jönnél akkor át egy kicsit?". Hallgattam, majd némi habozás után mondtam: "Tulajdonképpen miért is ne? Mindig csak te jöttél át eddig. "
A telefon elnémult. Nem volt világos hogy technikai hiba vagy a sógornőm letette. Biztos, hogy hívott? Végül is döntöttem. Halkan beosontam a hálószobába és egy kis cetlire ráírtam: "Fáj a fejem. El kellett mennem sétálni!"
Ahogy útra keltem, tulajdonképpen már bántam az egészet. Soha különösebben nem érdekelt a sógornőm.

2012. június 8., péntek

A fantázia hatalma 2.(...)

Mint valami varázsütésre, hosszú idő után egyszerre nézünk fel. Szemünkben a vágy tüze ég, egymás felé hajlunk. Ajkunk csókra nyílik, de az a fránya asztal nagyon széles... Elmosolyodik. Velem együtt felemelkedik, és az asztal fölött állva ér össze a szánk. 
Néhány lágy puszi után kénytelenek vagyunk abbahagyni, nagyon fárasztó ez a póz. Intek a pincérnek, gyorsan fizetek, és egymást átölelve hagyjuk el a kávézót. Kint már sötét van, az utcán egy lélek sem jár. Átölelem, és nagyon lágyan újra megcsókolom. Ajkaim forró fogadtatásban részesülnek, hosszan, érzékien. Nagyon kellemes bőre van. Már a kezét sem volt semmi érinteni, de a nyaka és a válla elképesztően puha, ajkai forrók, arca feszes, és a szeplők ellenére a félhomályban gyönyörű látvány. Ahogy kezem végigsiklik az oldalán, érzem hogy mennyire karcsú dereka van. Hosszú percekig csak lágyan, csókolózva állunk, majd elindulunk a kollégium felé. A lány ugyanis ott lakik, és csak miattam nem ment haza ezen a héten. Útközben két egyre vadabb és forróbb csók között kissé félénken a tudtomra adja, hogy a szobatársai viszont mind hazamentek...

2012. június 1., péntek

A fantázia hatalma 1.(...)

Ülök az egyetemi gépteremben, és a leveleimet olvasgatom, közben csurog le valami mp3. Az átlagoshoz képest iszonyú lassú ma a háló, de legalább működik. Van időm, szerencsére holnap semmiből nem írunk ZH-t, edzésre sem kell menni, a jegyzőkönyveket meg holnap is meg lehet írni, lesz egy veszett unalmas egyórás előadás. Hátradőlök a székben, és türelmesen figyelem, ahogy csigalassúsággal pöttyöz a Wget, akadozva forgatja a hullócsillagokat a Netscape, és időnként elolvasok 1-2 levelet a listán. Közben mellettem összepakol a srác aki eddig ott ült, és új ember jön a helyére. Valami lány, nem nézem meg nagyon, nem szoktam. Ez az egy hely van, ahol max. leveim közé jön be 1-2 női gondolat, itt nem ismerkedek.

Licitbazár - online aukciós portál