2012. július 27., péntek

A Kutya Klub 1.(...)

Szeretnék mesélni nektek a kedvenc fantáziáimról. Mint sok más nőnek, nekem is mindig voltak titkos gondolataim a szexről állatokkal. Visszaemlékszem iskolás koromra, mindig viszketni kezdett a lábam közt, már akkor is, ha a kutyákat néztem, ahogy az utcán keféltek, és ez még az előtt volt, mielőtt tudtam volna milyen is a kefélés. Aztán néhány évvel idősebb lettem. Hazamentem és mindig maszturbáltam, ahányszor láttam őket. Arra gondoltam, milyen jó is lenne, ha az a nagy, vörös kutyafasz járna ki-be csöpögő puncimban. Aztán még nagyobb lettem, megismerkedtem fiúkkal, és (hivatalosan) egy 1950-es Oldsmobile hátsó ülésén elvesztettem szüzességemet.

2012. július 20., péntek

A könyvtárban (...)

Péntek, késő este volt. A könyvtárban a diplomamunkámhoz kerestem anyagot, minden teljesen elhagyatott volt. Egyébként sem jellemző, hogy péntek éjjel zsúfolásig megtelik a könyvtár, de hát vizsgák előtt álltam. Úgy gondoltam, hogy jól fogok haladni. Senki sem zavart, előkerestem pár régebbi folyóiratot, amiket az utóbbi két hónapban nem olvastam. Sajnos semmi nem történt.
 Már több mint 15 perce olvastam a mikor megérkezett egy lány első vagy másodéves lehetett. Gyönyörű fekete haja magas homloka és bájos arca volt. Bő blúz és térdeit látni engedő szoknyát viselt. Emlékszem úgy gondoltam, hogy egy kicsit hideg van az ilyen öltözékhez. A lány körbe nézett mielőtt elhelyezkedett tőlem három sorral távolabb. Profilból láttam őt a könyvek közül kukucskálva. Egy kicsit bosszankodtam, hogy betolakodott a magányomba. Bámultam a lányt amint elővett egy kisméretű könyvet a táskájából és olvasni kezdett. Talán hamar elmegy gondoltam. Visszatértem az újságaimhoz és olvastam, teljes volt a csend. Egyszer csak mintha lihegést hallottam volna a lány irányából...

2012. július 13., péntek

A kezdetek(...)

Az egész történet már 1 éve történt. Az előzményekből annyit tudni kell, hogy a lányt az Interneten át ismertem meg. De még csak nem is szokásos beszélgetés-fellángolás- találkozzunk szituációban. 1 éven át beszélgettünk órákat rendületlenül, na persze nem napi rendszerességgel, hanem heti 1-2 alkalom, sőt voltak többször néhány hetes kihagyások is, mivel mindkettőnknek volt saját magánélete.

2012. július 6., péntek

A két Cseresznyevirág 2.(...)

Az asztal mellett találtam őket, sós süteményt ropogtattak. Mezítelen testük szemérmetlenül csábítóan világított a félhomályban. Lezökkentem közéjük. Töltöttem a szakéból. Elvettem egy süteményt.
- Messzire ültetek...

Szorosan mellém húzták ülőpárnájukat. Rágcsáltuk a sós süteményt. Szemem hol az egyik Cseresznyevirágon legelészett, hol a másikon. Arra gondoltam, nehéz volna eldönteni, melyik a kívánatosabb. Elülső Cseresznyevirág alakja formásabb volt, Hátsó Cseresznyevirág tudatos megfontoltsága jócskán ellensúlyozta alakjának egyáltalán nem szembeötlő hátrányát. Jólesett a meztelenségüket érzékelni, bőrük selymesen simult hozzám. Átkaroltam mindkettőt. Hátsó Cseresznyevirág a szemembe mosolygott.
- Ha most választanod kellene, melyikünket választanád?
- Mindkettőtöket.
Évődve faggattak. Hátsó Cseresznyevirág átnyúlt a barátnőjéhez, tenyerével felém fordította keble kerek halmát.


Licitbazár - online aukciós portál