2012. augusztus 31., péntek

3+1 (ismétlés)

A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

A novella folytatását itt olvashatod el: -----> 3+1


ingyenreklám bannercsere

A banán(...)

A kastély, ahol minden álom történt, nagyon nagy, rengeteg szóba van még benne, amit fel kell fedezni. A mostani álmom fényes nappal történt egy világos szobában, egy nagyon világos szobában. Lenge ruhában voltunk, mert éppen fürödni készültünk a szabadt téri medencében. Szexi kis fürdõruha volt rajtad, rajtam pedig egy úszódressz. Bár tudtuk, hogy meztelenül fogunk fürödni, mégis felöltöztünk, mert izgatóbb. A reggelit a szobába kértük, abba a világos szobába. Nagy ablakok, elõtte nagy kert medencével. Meghozták a reggelit, mindent mi szemnek s szájnak ingere. Egy óriási gyümölcskosarat is hoztak. Leültünk egymással szemben a kis asztalhoz, és nekiláttunk a reggelinek. Én tulajdonképpen nem voltam éhes, de annál inkább kiéheztem egy kis játékra. Tudtam, hogy te is benne leszel. Azzal kezdõdött, hogy...

2012. augusztus 30., csütörtök

Egy 19 éves fiú története (...)

19 éves fiú vagyok. Mostanában vesztettem el a szüzességem, ezt szeretném elmesélni. (Tudom, mások már sokkal korábban elvesztik...)
Szóval. Volt egy lány az osztályban. Nevezzük Andinak. Ö is 19 volt. Kezdetben teljesen közömbösek voltunk egymásnak, aztán egyre többet beszélgettünk, gyakrabban találkoztunk, és egész jó barátok lettünk.

Baráti horgászat (...)

Az történt egyszer, hogy a barátom Péter és én elmentünk horgászni több napra egy közeli tóra. Szerencsére sikerült egy jól eldugott horgászhelyet kapni, sok fával, sűrű nádassal, messze a többi horgásztól. Mivel szép volt az idő, a második napon a feleségem is csatlakozott hozzánk. A feleségem 30 éves, két gyerkőc után is szép mellekkel, gyönyörű popsival, szép lábakkal,és tökéletesen barna bőrrel. Készültünk az érkezésére, bekészítettük a grillhúsokat, kolbászokat, behűtöttünk egy üveg Bailey-st,csináltunk egy kis paprikasalátát és vártuk hogy jöjjön. Természetesen iszogattunk egy kicsit, sörrel indítva, majd áttérve a boros kólára. A halak engedtek minket inni nyugodtan, mert egy deka kapás sem volt egész nap. 

300 km (...)

Egy olyan történetet szeretnék elmesélni, amely tavaly nyáron esett meg velem. 
Teljesen véletlen ismerkedtem meg egy 40-es hölggyel. Akkor még a legmerészebb álmaimban se gondoltam mi lesz abból, hiszen én majd tíz évvel fiatalabb vagyok. Elég messze, vagy 300 km-re lakunk egymástól, ezért eleinte csak mail, majd telefonon is napi kapcsolatba kerültünk. Megtudtam róla sokmindent és ő is rólam. Mindketten magányosan éltünk és hasonló elképzeléseink voltak az életről, a szexről... Neki két gyermeke volt és így a találkozásunkat semleges helyre kellett terveznünk. Én vállaltam a dolgot magamra. Végül Vác mellett döntöttünk. Meg is beszéltük a találkozót, és végre elérkezett a "nagy" nap. 

A szürkeség édes íze (...)

Egy újabb szürke felhő úszik el az égbolt végtelen tengerén. A madarak halkan csiripelnek a távoli fákon, alig hallom őket. Némelyik kitárja szárnyait és tovaszáll, hogy eggyé váljon a szürke tömeggel. A járókelők monotonul tapossák a már-már elkopott járdát, s közben cipőik is kopnak, csakúgy, mint ahogy ők is. Némán merednek maguk elé. Mind sietnek valahova, de maguk sem tudják, hogy merre tart hosszú útjuk. Néhány kamaszlány tűnik fel a sarkon, kacéran riszálják magukat, mit sem törődve a rájuk szegeződő tekintetekkel.

A szomszéd (...)

Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkorom óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam.

Harmadik félidő (...)


A szerda reggel elég nyomottan kezdődött. 
Felkeltem, elintéztem a sürgősebb otthoni munkákat, visszavittem az előző nap kikölcsönzött videokazettát (nem pornófilm), és bementem a helyi pizzériába, mert az egyik barátom (Attila) ott dolgozik. Elég sokáig beszélgettünk vele és a nővérével, aki mellesleg egy nagyon csinos lány, de most nem ez a lényeg. Szóval, beszélgettünk, és közben kiderült, hogy Attila meccsre készül Szombathelyre (Haladás-Fradi), és nagyban invitálni próbált engem is.


1 fiú + 2 lány(...)

Hello! Szorgos olvasói vagyunk az oldaladnak a barátnõmmel! Nagyon felizgat minket egy-két történet, amit az oldalon olvasgatunk! A barátnőm, (Évi) 166 cm magas, 80-as a mellbősége, vállig érő sötétbarna haja van, 58kg és 25 éves. A puncija csíkra borotvált, és apró csiklót rejt a szexi szeméremajka. 
Én (Imre) 26 éves vagyok. 180 magas, 70 kg. Barna rövid hajam van, a farkam 20 cm hosszú, és V alakzatúra borotválom a szõrt. 
Mi is úgy gondoltuk, ideje feldobni a nemi életünk. 

A tábor utolsó estéje(...)

Fárasztó, edzésekkel tarkított de felettébb kellemes 8 nap közeledik a végéhez. Estére még valami zenés összejövetelt szerveznek, de nem nagyon hiszem hogy marad még valakinek ereje addigra. Aztán holnap hazamegyünk. Már megint dugó lesz az autópályán, mint tavaly is, ott fogunk rohadni a melegben. De szerencsére nem nekem kell vezetni...

Szöszke és fekete 2.(...)

Másnap nem értem rá, de harmadnap újra kirohantam - szó szerint - ,a tóhoz.  Hátha... 
A megszokott hely, a megszokott meleg. Semmi sem érdekelt, csak a hátha... Vártam és vártam és vártam. ÉS IGEN! A kukkolórésen keresztül megláttam Mónit. De csak egyedül volt. Visszanézett a résen és elmosolyodott.

Szöszke és fekete 1.(...)

Szeretek meztelenkedni. Na nem nyilvánosan, de nyáron mikor meleg van és süt a nap szívesen süttetem magam. Magyarán szoktam nudizni. Tudom hogy ez a kis farkincásoknak nem tesz jót, de akkor is élvezem. Erotikusan mindig felizgulok, mikor nincs rajtam semmi. Már megtanultam kontrollálni a farkam működését, így akármennyire szexisnek találom a dolgot, nem szokott merevedésem lenni. Aki ismeri az Omszki tavat, de nem is azt, hanem az út túloldalán elhelyezkedő többit, az tudhatja, hogy kevés olyan hely van ahol magányosan, maximum egy két szomszéd között nudizhat az ember.

A rózsa illata (...)

Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítani, mi lehet az, de olyasmi volt, mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.
- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki. 
 - Drágám! - léptem be a szobába. Abban a pillanatban világossá vált előttem, hogy az én kis cuncimókusom miért nem felelt, habár Móni nem volt sehol. A szoba gyertyák pompás fényében úszott. Lehetett legalább 10 különböző alakú és színű. A furcsa illat itt még erősebb lett, és ekkor jöttem rá, hogy a gyertyák valamelyikéből jön. A szoba tele volt hintve apró rózsaszirmokkal, és lágy andalító muzsika szólt a rádióból, amit kintről nem hallottam. A rózsák a fürdőbe vezettek, ahová egyre gyorsabb léptekkel haladtam. Nem kellett csalódnom. A hatalmas sarokkádban ott pihegett az én Drágám. A fürdő is, akárcsak a nappali tele volt gyertyákkal.

Megvalósult képzelet 3.(...)

Mindig nagyon érzékeny volt mindenhol kielégülés után. Megfogta a kezeimet, és lassan kihúzta ujjaimat a hüvelyéből. Lecsúsztam és végig csókolva testét közelítettem a tárt kelyhéhez.
- Ne.. Ne most. Most túl érzékeny vagyok ott. Kérlek, adj nekem egy kis időt, hogy lecsituljak. - mondta Bi.
 Nagyon akartam nyalni őt, minden cseppjét a nedvének fel akartam nyalni, de tudtam, hogy ilyenkor nem bírja az érintést. Kis időnek el kell telnie mire ismét izgathatóvá válik. Lassan lecsúsztam a lábaihoz. Kezembe vettem a formás kis lábfejét masszíroztam, majd egyenként megcsókoltam a lábujjait, bokáját.

Megvalósult képzelet 2. (...)

Következő nap, megbeszéltük az este történteket. Kezdtem megérteni, hogy Bianka rendkívül jól ismeri az emberi természetet és az emberi szokások mögött lévő okokat.
- Élvezted, a tegnap estét? - kérdezte Bianka.
- Viccelsz velem? A lábaim még mindig remegnek. Soha nem gondoltam, hogy ilyeneket fogunk csinálni. És nem gondoltam azt sem, hogy ennyire fogom élvezni. - válaszoltam.

Megvalósult képzelet 1.(...)

Az ágyban feküdtünk egy csodálatos szeretkezés után. Átkaroltam Biankát, simogattam gyengéden a hátát és a gömbölyű fenekét. Bianka szorosan hozzám bújt, szemembe nézett és azt mondta - nagyon szeretlek.
- Én is nagyon szeretlek, kedvesem - válaszoltam, felemeltem fejemet a párnáról és megcsókoltam őt.
- Elégedett vagy velem? - kérdezte Bianka. - Már mint úgy értem ... az ágyban. van valami, amit nem úgy csinálunk, ahogy szereted? - Van olyan fantáziád, amit még nem próbáltunk ki? - folytatta a kérdést.
- Bi, Te vagy a legcsodálatosabb, nő a földön. Mindig arra bátorítasz, hogy elmondjam a fantáziáimat, és Te mindig segítesz megvalósítani azokat. Nem hiszem, hogy valamiben is hiányt szenvednék. - válaszoltam.

Lift (...)

Jack és én bevásároltunk a helyi szexboltban a születésnapomon; vett nekem egy hatalmas, dupla végű rózsaszín műpéniszt,néhány fehérneműt és egy élethű méretű vibrátort. Vettünk még pár üveg finom italt és valami harapnivalót. Úgy tűnt kellemes esténk lesz.
Izgatottan beszélgettünk szerzeményeinkről, miközben a bevásárlóközpont hátsó részében lévő lift felé haladtunk, ami levisz minket a parkolóba. Már várt ott néhány ember és elképzeltem vajon mit szólnának, ha tudnák, hogy mit rejt a barna csomag.

Legszebb alkalom (...)

Bekopogtam hozzá. Szó, ami szó, a szívem még mindig vadul ver, akárhányszor csak a közelébe kerülök, most is ugyanez az érzés kezd hatalmába keríteni. Még végignéztem magamon, lágy anyagú lenge nyári szoknya, ujjatlan blúz. Azt hiszem elég mélyen dekoltált, végül is ez már a harmadik randevúnk a lakásán. Múltkor leforráztam kicsit. Szerinte félek tőle, szerintem viszont csak a helyzet furcsa, hogy mint férfi, s mint nő találkozunk, nem, pedig mint tanár és tanívány. Minden esetre hihetetlenül vonzódom hozzá, 30 éves, jó megjelenésű férfi, az első perctől fogva úgy vonz magához, mint egy mágnes. És ha belegondolok abba, hogy ez a férfi ennyire akar engem, hát... Na jó, nem mintha nem jutott volna ezerszer és ezerszer eszembe az, hogy valami véletlen folytán csak ő és én vagyunk az előadáson, és legalábbis lesöpör mindent az asztalról, és...

Legkedvesebb emlékem (igaz történet) 2.(...)

– Robi, a lányom a tiéd. – mondta immár felém fordulva – Nagyon vigyázz rá!
– Igen. – feleltem teljesen berekedve az izgalomtól.
– Várj csak egy kicsit még. – szólt Trixi miközben eltűnt a fürdőszoba ajtajában.
Én csak nem tudtam várni, leültem Bea mellé, és elkezdtem puszilgatni a melleit. Minden egyes csóktól megremegett a teste. Megfogta a fejem és az arcához húzott. Egy éhes csókban forrtunk össze. Nyelveink szinte összegabalyodtak, majd felfaltuk a másik száját.

Legkedvesebb emlékem (igaz történet) 1.(...)

A következő történetecske megtörtént eseményeken alapul, a helyeket valamennyire megváltoztattam.
Egy szép, és főleg igen meleg nyári napon, mivel rettenetesen unatkoztam otthon, éppen kocsikáztam városunk egyik felkapott, de abban az időben kifejezetten csendes üdülősorán. Azért szoktam az ilyen üdülősorokat látogatni, mert néha fantasztikus jó nőket láthat az ember fia igen lenge, "alig" fürdőruhácskákban. Furcsálltam, ugyan, hogy ebben az időben milyen kevesen vannak kint a vízparti telkeken, de aztán eszembe jutott, hogy igazából még nincs itt a szabadságolások időszaka, ezért egyből érthető lett a csend és a kevéske ember. Az üdülősor kb. 2 és fél kilométeres szakaszának háromnegyedéig eljutva mindössze három telken voltak kinn a tulajdonosok. Már-már kiértem a sor végére úgy, hogy vagy ötszáz méteren keresztül egy teremtett lelket sem láttam. "Na mondom, szépen vagyunk" gondolkoztam hangosan, mert senki nem volt, aki hallja, "sehol senki". Ekkor láttam valamit az utolsó előtti telek mólóján megcsillanni. Lelassítottam az addigi "idegtépően gyors" 30 km/órás sebességről sétatempóba, és érdeklődve figyeltem, hogy mit tár elém a sors.

2012. augusztus 24., péntek

Legjobb barát...(...)

A feleségem Jill és én a harmincas éveinkben járó házaspár vagyunk. Tulajdonképpen már a gimnázium óta együtt jártunk és az egyetem utolsó évében össze is házasodtunk. Jill kb. 180 magas, szép, természetes szőke hajú nő. Bár már túl van a harmincon, bárki csak huszonegynéhány évesnek nézné. Formás alakja van és szép nagy mellei. A lábai is mindenki figyelmét megragadják, ha sortot vagy fürdőruhát visel.

2012. augusztus 17., péntek

Lányszövetség (...)

A három lány elkapott. Megpróbálod lerázni őket, de ezek a lányok erősebbek nálad, és letepernek a padlóra. Két lány a kezeid és lábaid szorítja erősen, míg a harmadik elkezdi kigombolni a blúzodat. Azt mondod, hogy sikítani fogsz, ha nem hagynak békén.

Erre abbahagyja a vetkőztetést, és egy meleg, nedves ruhadarabot dug a szádba. Miután betömte a szádat, elmagyarázza, felkészültek a sikoltozásra. Elmondja, hogy ma reggel mind a hárman begyömöszölték a bugyijukat a pinájukba és addig maszturbáltak, amíg legalább hatszor elmentek. Elmondja, hogy most az ő nedves bugyija van a szádban, és később a többiekét is megfogod kóstolni. Megfogja a blúzodat elöl és letépi rólad. A lányok, akik a kezedet fogják, leszedik rólad a blúzt, míg a harmadik kigombolja a farmerod, és lehúzza a bokádig. Felemeli a lábad, hogy lehúzza a farmert teljesen, de erre elkezdesz rugdosódni. 

2012. augusztus 10., péntek

A Kutya Klub 3.(...)

Férfihang suttogott a fülembe:
- Szia Susan. Én Vic vagyok. Elég volt.
- Sohasem elég, suttogtam vissza.
- Hát, talán segíthetek rajtad, válaszolta. Eloldotta a köteleket, amik tartottak, majd lejjebb húzott az emelvényen, úgy hogy fenekem még éppen az emelvény szélén volt, majd újra megkötözött, és úgy meghúzta, hogy mozdulni sem tudtam. Bekötötte a szememet, és csókolni kezdte a mellbimbómat.

2012. augusztus 3., péntek

A Kutya Klub 2.(...)

Kis taps hallatszott, aztán bemutattak mindenkinek. Az egyik nő teljesen meztelen volt, míg a többiek teljesen felt voltak öltözve. Mikor rákérdeztem, Jean azt mondta, ne törődjek vele, az okát majd később megtudom. Már éreztem, hogyan lesz puncim egyre forróbb, a bugyi nélküliség (amit nem volt szokásos) jó érzés volt. Ittunk egy pár italt, majd kaptam egy papírt. 
Tagsági nyilatkozatnak látszott, az is volt, de néhány meglehetősen különös kitétellel. Keith, a Klub elnöke, elmagyarázta, hogy olvassam el, töltsem ki a nevemet a megfelelő rubrikában, és írjam alá a csoport előtt, ha csatlakozni akarok. A papíron ez állt: A Kutya Klub Tagsági nyilatkozat és megállapodás Én, ????.. ezennel kérem felvételemet a Kutya Klubba., Szabad akaratomból teszem, senki semmilyen módon nem kényszerít, vagy fenyeget, vagy befolyásol, hogy csatlakozzam, vagy ne csatlakozzam.

Licitbazár - online aukciós portál