2011. december 30., péntek

A látogatás 5. (Elke) (...)

- 6 -
Reggel aztán minden ott folytatódott, ahol este abbamaradt, azzal a különbséggel, hogy a felnőttek sem voltak otthon, hogy a legdurvább támadásokat meghiúsítsák.
Böglyös szülei nyugodtak voltak, hiszen a kisebbik fiú jelenléte nem tett lehetővé semmiféle meg nem engedett viselkedést, meg egyébként is tudták, hogy Andris fülig szerelmes Zsuzsába.

2011. december 23., péntek

A látogatás 4. (Elke) (...)

- 5 -

Andrást is alaposan felkavarta a lány hódítási kísérlete. Kamasz kora utolsó éveiben hozzászokott Zsuzsával a szexben való óvatos előrehaladáshoz, és ha ki nem is elégült még más módon, csak a saját kezétől, mégis jól érezte magát a barátnője mellett, és a lassú, de állandó továbblépések azzal biztatták, hogy előbb vagy utóbb elérkezik a pillanat, amikor egymáséi lesznek.


2011. december 16., péntek

A látogatás 3. (Elke) (...)

- 4 -

Elke kereste az étlapot, de csak a pincér sorolta fel érthetetlen nyelven annak a néhány ételnek a nevét, amelyből választhattak. A két felnőtt oroszul megbeszélte, mit is kellene enni. Elke szeretett volna valami biztonságos ételt enni, valami olyant, ami nem túlságosan egzotikus, de nem volt beleszólása a választásba. Végül valami levest kaptak, ami nem sokban különbözött az otthon megszokott húslevestől, de a második fogás ismeretlen volt.
Apró tésztagaluskákat öntöttek nyakon valami tejfölös szósszal, és egy negyed csirkét tettek a tetejére. Azt mondták rá, hogy tejfölös csirkepörkölt.


2011. december 9., péntek

A látogatás 2. (Elke) (...)

- 2 - 3 -
Elke felmászott a felső ágyra, és elvackolódott a takaró alatt. Előzőleg átesett egy hevenyészett mosdáson a hálókocsi parányi mosdójában, de ez kevés volt ahhoz, hogy igazán felfrissüljön. Fürdésről, vagy akárcsak arról, hogy teljes testét megmossa, szó sem lehetett, mindössze csak a legfontosabb helyek letisztítását végezhette el. Kezét, arcát, hónalját, meg a lágyékát mosta meg a csapból folyó hideg vízzel, egy kis darab szappant meg egy szivacsot használva, aztán gyorsan megdörzsölte magát egy törülközővel, és már dübörögtek is a fülke ajtaján, engedje már, hogy végre más is megmosakodhasson.

2011. december 2., péntek

A látogatás 1. (Elke) (...)

(Szemelvény „Az őrségváltás” című regényből, ahol ez az epizód így nem ölthetett formát, tehát ezért így ott nem is található.)
***
Típus: folytatásos, erotikus novella, leszbi, nyalás

- 1 -
- Mázlista vagy – mondta Margo a barátnőjének. – Irigyellek érte.
- Irigyelhetsz is – felelte Elke. Nyújtózott egyet a heverőn, közben könyökével megbökte a mellette ülő lány vállát.
Margo elkapta a feje fölött kalimpáló csuklót, és a vállára kanyarintotta Elke jobbkarját. A két lány baráti ölelésben üldögél tovább, úgy beszélgettek.
- Én is örömmel mennék helyetted Budapestre, onnan meg a Plattenseehez, egy kis fürdőzésre.
- Azt mondta anyám, hogy a kollégájának, ahol pár napig majd lakni fogunk, van egy tizenhét éves fia.
Margo tréfásan csücsörített egyet ajkaival, és cuppantott a levegőbe.
- Aztán nehogy tönkre tedd a játékszert azon a kisfiún!



Licitbazár - online aukciós portál