2012. március 30., péntek

A taxisofőr 2.(...)

A sofőr egy erős mozdulattal tépte le a finom bugyit és feltárul a nő szeméremdombja. Nagyajkai duzzadtan ölelték körül a bejáratot a paradicsomba, de a sofőr nyelvének ez nem jelentett akadályt. 

Mikor megérezte az enyhén sós punci ízét, agya teljesen kikapcsolt, teste átvette az irányítást. Hosszú, vastag nyelvét hengerformába keményítve bedugta a résbe, igyekezve minél mélyebbre hatolni, miközben a nő hangját hallotta kéjesen nyöszörögni valahonnan a távolból. Ebben mindig is jó volt. Aztán az ütemes be-ki mozgást hirtelen abbahagyva a hátradöntött ülésen a nő fölé magasodott a szűk térbe. A nő azonnal tudta mi a dolga. Kezei villámgyorsan csatolták ki az övet és gombolták ki a nadrágot, kiszabadítva a sofőr férfiasságát az alsónadrág szorításából. A sofőr feljebb helyezkedett, hogy farka épp a nő szájába lógjon, aki azonnal kezelésbe vette az érzékeny műszert.

2012. március 23., péntek

A taxisofőr 1.(...)

A pocakos, csapzott hajú, kopaszodó, bajuszos férfi az orrát turkálta, megvakargatta a fülét, majd a lába közét, miközben jóízűt köpött az utcára a nyitott ablakon keresztül. Csak bambán ült a kocsiban, gyűrött kockás ingjében és divatjamúlt kitérdelt nadrágjában. Fuvarra várt, unatkozott. Szerette ezt a munkát, 15 éve „élt az utcán”, szerette a szabadságot, hogy nincs főnök, különböző emberekkel találkozhatott, és szerette a pénzt is. 

2012. március 16., péntek

16 éves vagyok...(...)

16 éves voltam, mikor előszor éreztem igazán: nő vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a bőrömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam őket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijesztő volt, hogy naponta rúgtam ki őket. Nem voltam elnéző velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. 

2012. március 9., péntek

A koncert (...)




Először csak a könyökünk ért össze egyszer, mintegy véletlenül. Másodszor már biztosan nem volt véletlen. Az ő bal könyöke az én jobbommal. Egy negyed lépést léptem hátra, ne kelljen csípőre tennem a kezem, hogy a karjához súrlódjon a karom. Apró borzongás futott rajtam keresztül, és megéreztem a bőrömön, hogy az ő karján is felállnak az apró szőrszálak. Balra néztem, a barátnőmre, aki szemmel láthatóan jól szórakozott a baráti társaságunkkal. Finoman nekidőltem a jobbomon lévő nőnek, aki nem húzódott le, sőt. Kezdett a helyzet meleg lenni, féltem a lebukástól, ezért inkább kissé oldalt léptem és eltávolodtam tőle. Felé fordítottam a fejem, és láttam, hogy engem bámul. Széles ajkai mosolygottak, macskavágású szemei huncutul és fürkészően keresték a pillantásomat. A tekintetünk hosszú másodpercekig összefonódott.

2012. március 2., péntek

A strand (...)

Apu nem tiltakozott, mikor Péter reggel kölcsönkérte a kocsit, én is azt hittem, átmegyünk a gyenesi strandra. Nem kérdeztem semmit, aztán, miután felvettünk egy csajt a gesztenyesor után, magától is elmondta, hogy tud egy jó strandot a közelben, oda megyünk éppen. A lány pár évvel volt csak idősebb nálam, a barátnőjéhez készült, aki éppen most pihente ki a felvételi izgalmait. Pár perce állt ki stoppolni. 
Nem siethetett túlságosan, mert mikor kérdeztem, velünk tart-e, kis gondolkodás után benne volt a dologban. Egy kicsit meg is bántam, mert láttam, hogy nem közömbösek számára Péter mellizmai.


Licitbazár - online aukciós portál